• Vespa , Lambretta felvásárlás!

    (Sérült, törött, hiányos, fellelt állapotú motorok felvásárlása) Ha van ilyen motorod és el szeretnéd adni írj az adam(kukac)vespage.hu címre.

Hírek

Boldog Karácsonyt – Merry Christmas

2011. december 24. szombat

Pharaons Rally & Vespa – Fáraó Rali

2011. október 24. hétfő

„Vannak itt furcsa alakok – Elég ha csak a Vespa-csapatot említjük – s ők nemcsak divatból viselik ezt a nevet, csak mert a robogózás egyre népszerűbb manapság, hanem ők tényleg Vespával mennek. Mondjuk nem túl sokat: naponta átlagosan úgy ötven-száz kilométert, de lelkesek, és ez a lényeg. Vagy az van, hogy kifogy az üzemanyag, vagy leér a gép alja és a forró homoktól túlságosan felmelegszik – szóval valami mindig van. De viccesek és mindenki megtapsolja őket, amikor bevágnak róluk egy-egy képet az esti tábori, tévés összefoglalóba. Mert színfoltjai a mezőnynek. Olyanok, akiknek mindenki szurkol – az is, akinek egyébként eszébe sem jut szurkolni bárkinek is.”

-nemzetisport.hu-

-Vespe ai Faraoni-

Egy Piaggio Vespa segédmotor-kerékpár közlekedett Kisvárda, Gyár utca felől az Aradi vértanúk tere felé. A Homokkert utcai kereszteződésnél a segédmotoros az előtte lassan haladó Credo autóbusz előzésébe kezdett. Az autóbusz balra bekanyarodott a Bocskai utcára és eközben nekiütközött az őt előző segédmotornak. Az autóbusz 18 méteren át tolta a felborult Vespát, mire megállt. A motoros megsérült, őt a mentők kórházba szállították. Az autóbuszon utazók közül senki sem sérült meg. A kisvárdai rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

A vespaservice.hu
2011.augusztus 25-26-27-28-án robogós túrát szervez Budapest – Ljubljana -
Trieste – Trebiciano útvonalon és majd vissza Budapestre.

A túrára a vespa@vespaservice.hu email címen lehet jelentkezni
2011.augusztus 23-ig!

A túra részletei:  Sátoros,kétkerekűs,tengerpartos,strandolós túra lesz.

=> vespaservice <=

Túl Vagyunk A 600. Bejegyzésen

2011. június 17. péntek

ITT AZ ÚJ LML STAR ROBOGÓ!

2011. május 9. hétfő

Megérkezett a robogók új generációja az LML Star robogó…

Megjött a 4 ütemű “ipari” robogó. Rendkívül kedvező fogyasztás, robosztus, tartós, alacsony fenntartási költség.1 L benzinnel 60 km-er megtételére képes. Szinte semmi sincs rajta műanyagből, több generációs, strapabíró jármű.

A motorja 150 ccm 4 ütemű, kis helyigényű OHV, 2 szelep, léghűtés, digitális gyújtás, 12 Voltos elektromos rendszer, önindítő, 100W-os generátor,
… —>

Kellemes Húsvéti Ünnepeket

2011. április 25. hétfő

Budapest – Közösen állt kamera elé az idei és a 2007-es év Playmate-je- Daniludisz Nikolettet (25) és Metzker Vikit (23) a Misso divatmárka kérte fel arra, hogy egy katalógusfotózás keretein belül bemutassák az idei év kollekcióját. Tovább…

blikk.hu

Slovespa 2011 – April

2011. február 7. hétfő

http://www.vespaklub.si/

Neco Italia: Vespa Kínából

2010. december 22. szerda

Magyar cikk

Vespafreestyle.it

2010. december 20. hétfő

Forrás:

Eurochallenge

2010. november 30. kedd

Mi várható 2011-ben?

2010. november 21. vasárnap

Mariana-ároknyi piaci rés tömődik be

2010. november 18. csütörtök

Olyat csinált a Vespa, amiben milliók reménykedtek titkon, de senki nem hitte, hogy valaha tényleg valóra válhat. A 2011-es modellévtől újra gyártani kezdik a klasszikus, kézi váltós, kétütemű robogókat: támad a PX125 és PX 150.

Illetve, dehogy támadnak, hiszen nagyon kedves, aranyos, és a végtelenségig funkcionális kis motorok ezek. Aki ült már ilyenen, tudja jól. A forma ugyanaz, mint korábban, a műszaki tartalom azonban aligha: a hírek szerint a kis mopedek teljesítik majd az Euro3-as normákat.

A száraz katalógus adatok nem annyira érdekesek: 97 kilós tömeg, 8 literes tank, kényszerléghűtéses motor, tárcsafék elöl, dobfék hátul, négysebességes kézi váltó, CDI gyújtás. Azonban ez a moped egy legenda, a robogógyártás egyik mérföldköve. Csak hogy érezzék: a Piaggio csoportnak esze ágában sem volt az amerikai piacra exportálni a 2011-es PX-eket, azonban már most, pár nap után akkora az érdeklődés, hogy a kezdeti elhatározást elvetették. Mindenki PX-et akar. Egy zseniális, vadonatúj, és mégis régi PX-et.